Dokonalé pohoštění, skvělá studená večeře nebo lahodná snídaně. Pomazánky se těší oblibě u dětí i dospělých, proto bývají běžnou součástí jídelníčků. Když je navíc zvládnete připravit za pouhých pár korun, radost je dvojnásobná. Mrkněte na...
Po kváskovém pečení a fermentování zeleniny se do módy vrátily i kvašené nápoje. Hitem je kombucha. Vyzkoušela jsem, jak moc složité je tuto šumivou limonádu vyrobit doma. Výsledek mě překvapil, říká redaktorka časopisu...
Atraktivní a upravený vzhled je cílem každé dívky. K tomu se doporučuje nejen používat různé kosmetické přípravky, ale také zvýšit konzumaci potravin, které obsahují nejvíce zdraví prospěšných látek. Ve skutečnosti existuje poměrně velký...
Chuťově vyváženou směsí, které vévodí porce čerstvých bylinek, nadíváme nejčastěji drůbeží maso nebo masové rolády. Nádivku si můžete snadno připravit i samostatně a výborná je za tepla i za studena.
...
Správně připravená roláda je šťavnatá, dokonale dochucená a na talíři božsky vypadá. Aby splňovala tato kritéria, budete potřebovat pár rad, jak na to. Pomůže vám také video od Pavla Berkyho, který roládu připravil podle našeho receptu.
...
Listy špenátu pořídíte v obchodech celoročně čerstvý i mražený. Sezóna čerstvých špenátových listů u nás vrcholí na přelomu jara a léta. Hledáte nové způsoby, jak připravit listový špenát nebo jak ho přidat do jídla? Zkuste ho v salátu nebo...
Kulatiny si žádají velkou oslavu: proto pro nás cukrářka Helena Fléglová upekla hned několik úchvatných dortů. Vysoký a slavnostní, rozkošné jahodové dortíčky a originální dezert s chutí zelených jablek. Všechny je...
Komentáře
Výborné. Doporučuji dát papriky po upečení do igelitového pytliku. Spaří se. Slupka jde pak nádherně stáhnout.