Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tradiční jídla z regionů v Brně

Českomoravská myslivecká jednota
ZDROJ: Českomoravská myslivecká jednota
sdílet:

Po celý týden můžete v Brně ochutnat jídla z Regionální kuchařky Petry Pospěchové. Uvaří je v podniku Tomato Fresh Restaurant.

O tom, že kuchařská kniha může zaujmout běžné čtenáře i profesionální kuchaře, vás přesvědčí Regionální kuchařka Petry Pospěchové. Podle její prvotiny bude od 9. do 15. prosince vařit tým brněnské restaurace Tomato Fresh Restaurant. Návštěvníkům nabídne masový pudink s bramborami, vánoční rybí polévku, houbového kubu, kapra namodro a jako sladkost na závěr peciválky, které jsou oblíbené v Podkrkonoší. V pátek 13. bude delikatesy servírovat sama autorka kuchařky Petra Pospěchová, která s týmem restaurace připraví jako překvapení pro hosty speciální menu.

Vyhlášené krajové speciality


Regionální kuchařka Petry Pospěchové mapuje kuchyni českých regionů. V jedné knize najdete všechny chutě Čech, Moravy a Slezska. Autorka představí tradiční recepty i návody na jídla skoro zapomenutá. Kuchařka je přehledně rozdělena na kapitoly podle regionů a z každého nabízí charakteristická jídla – od polévek po dezerty včetně ochutnávky každodenního jídelníčku. Nechybí v ní recept na lívance se žahourem, černou zabijačkovou polévku, valašské frgále i krkonošské kyselo. Kuchařku koupíte na www.smartpress.cz za 499 Kč.

Foto: archiv vydavatelství Smartpress

Skryt pre seznam
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...