Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 721 kcal
Bílkoviny 49 g
Sacharidy 132 g
Tuky 0 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Složení sals čili omáček můžete rozličně kombinovat. V dochucování se nemusíte nijak krotit a můžete je tvořit i ve stylu latinskoamericko-japonské fusion.

Suroviny

fazole černé 430 g
1 konzerva černých fazolí (black beans) – scezené a propláchnuté
nakrájená nadrobno
rajčata cherry 350 g
nakrájená nadrobno
najemno nastrouhaná
limetová šťáva 1 PL
tabasco 2 ČL
zelené
česnek 2 stroužky
drcené
koriandr čerstvý ½ svazku
nasekaný nadrobno
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý

Postup

1

Smíchejte všechny přísady na salsu. Ochutnejte, popřípadě osolte a opepřete.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/7

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...