Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pomazánka z Lučiny s medvědím česnekem a pažitkou
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.6/5 Počet hodnocení: 30
Do 10 minut Velmi snadné 3 - 4 porce

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 295 kcal
Bílkoviny 14 g
Sacharidy 8 g
Tuky 22 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Připravte si lehoučkou jarní pomazánku s Lučinou a medvědím česnekem. Pokud zkomibujete její nadýchanou texturu s křupavým čerstvým pečivem, nová závislost je na světě! Tento recept je úžasně rychlý a jednoduchý. Ani se vám nebude chtít věřit, že něco takhle dobrého může být zároveň zdravé…

Suroviny

Lučina v krabičce 200 g
pažitka 1 svazek
nasekaná
sůl
pepř
čerstvě mletý
pekanové ořechy
nebo vlašské ořechy, opražené
k podávání

Postup

1

Lučinu dejte do misky a prošlehejte.

2

Přimíchejte nasekaný medvědí česnek a pažitku, osolte a opepřete podle chuti a podávejte s čerstvým pečivem, posypané opraženými ořechy.

příprava pomazánky

NĚCO NAVÍC
Pokud neseženete medvědí česnek, můžete ho nahradit zelenou natí jarní cibulky spolu s drceným stroužkem česneku. 

Související články

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...