Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibukou
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.4/5 Počet hodnocení: 42
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 614 kcal
Bílkoviny 51 g
Sacharidy 19 g
Tuky 37 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Může být rybičková pomazánka jednodušší? Vždyť na náš recept vám stačí jen čtyři ingredience. Rybí pomazánka z makrely má krémovou chuť a je plná bílkovin. Nejlépe si rozumí s čerstvým pečivem, ale také ji můžete nabírat špalíčky z mrkve, papriky nebo řapíkatého celeru. Připravte si ji také jako pomazánku na chlebíčky.

Suroviny

makrela 200 g
uzená
lučina Jogurtina
jarní cibulka 3 ks
nasekaná
sůl
pepř

Postup

1

Makrelu promíchejte s lučinou.

2

Podle chuti osolte a opepřete a dolaďte citronovou šťávou.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/9

Komentáře

16.02.2015 21:50

Výborná, už ji mám v sobě. Díky lučině není těžká

03.10.2014 19:35

Luxusní.

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...