Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Salát z pečených rajčat
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.1/5 Počet hodnocení: 11
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 382 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 22 g
Tuky 28 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Abyste si opravdu pochutnali, vyberte opravdu zralá, šťavnatá letní rajčata.

Suroviny

rajčata cherry 500 g
zralé
česnek 2 stroužky
olivový olej 2 PL
tymián
několik snítek

Postup

1

Předehřejte troubu na 180, horkovzdušnou na 160 stupňů. Půl kila zralých cherry rajčátek, 2 stroužky česneku, 2 lžíce olivového oleje a několik snítek tymiánu rozložte do pekáčku, vložte do trouby a pečte pět až osm minut. Vychlaďte.

Tip na přípravu
Vložte do pevné plastové krabičky s dobře přiléhajícím víčkem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/7

Komentáře

10.09.2007 21:02
Recept se nachází v č.7/06, str.62
16.05.2007 15:03
Výborný, přidal jsem 4 minutky na čase, stroužky česneku jemně zmačkl a na závěr salát lehce přisolil.

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...