Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Sendvič s grilovaným kuřetem a fazolkami
Sendvič s grilovaným kuřetem a fazolkami
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Sendvič s grilovaným kuřetem a fazolkami

5/5 Počet hodnocení: 3
Do 30 minut Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2232 kcal
Bílkoviny 105 g
Sacharidy 278 g
Tuky 61 g
Vláknina 42 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Variace na chilský sendvič chacarero, do kterého se tradičně dává hovězí nebo vepřové maso, zelené fazolky, rajčata a chilli papričky.

Suroviny

chleba 4 plátky
nebo jiné pečivo, opečené
sůl
pepř
čerstvě mletý
masité, na plátky
nebo gouda
fazolky zelené 100 g

Postup

1

Začněte připravovat dva sendviče. Jeden plátek pečiva potřete vždycky avokádem rozmačkaným s trochou limetové šťávy, osoleným a opepřeným, poklaďte rajčetem, sýrem, obraným masem, popřípadě i kůží z grilovaného kuřete a podle chuti dolaďte pálivou omáčkou, přidejte fazolky, zbylé dva plátky pečiva potřete dalším avokádem, popřípadě i pálivou omáčkou, přiklopte jimi sendviče a podávejte.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2018/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2018/7

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...