Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Redakce časopisu Apetit a Pavel Berky budou společně vařit. Přijďte v sobotu do Metropole Zličín

Pavel Berky
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Časopis Apetit se připojí k akci Dny Marianne, které se konají od pátku 15. 9. do neděle 17. 9. 2023 Přijďte za námi v sobotu 16. 9. od 12 hodin do Metropole Zličín v Praze, kde pro vás v Marianne Lounge chystáme dvě kuchařské show – vařit bude redakce Apetitu a oblíbený kuchař Pavel Berky.

Přijďte na líčka

Program zahájí kuchařská show časopisu Apetit, od 13 hodin budeme vařit z naší nejnovější knihy Líná kuchařka vepřový pilaf. Redakce Apetitu se podělí o své tipy pro „líného“ kuchaře – jak si zjednodušit přípravu jídla v hektických dnech, aniž by to ovlivnilo kvalitu a chuť. Přijďte se podívat, jak se vaří v redakci, ochutnat skvělé jídlo a poslechnout si rozhovory!

V 15:00 naváže show semifinalisty soutěže MasterChef 2020 Pavla Berkyho, který se rozpovídá i na téma svých zahraničních cest za jídlem.

Na místě si budete moct zakoupit vybrané kuchařky z edice Apetit včetně nové Líné kuchařky, a to s 50% slevou, která platí exkluzivně během Dnů Marianne. Chybět nebude autogramiáda autorky knihy Líná kuchařka Dariny Sieglové. Svoji knihu bude na místě prodávat (a podepisovat) také Pavel Berky.

  • Kdy se uvidíme: sobota 16. 9. 2023
  • V kolik hodin: ve 13 hodin kuchařská show redakce časopisu Apetit a v 15 hodin kuchařská show Pavla Berkyho
  • Kde se potkáme: Marianne Lounge v Metropoli Zličín
  • V Marianne Lounge budete moci zakoupit vybrané kuchařky Apetit (včetně novinky Líná kuchařka) a kuchařku Pavla Berkyho. Zakoupené kuchařky si můžete nechat na místě i podepsat.

Těšíme se na vás!

Skryt pre seznam

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...