Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bylinky, které podtrhnou chuť marinovaného masa na gril

Bylinky, které podtrhnou chuť marinovaného masa na gril
sdílet:

Na kombinaci masa a čerstvých bylinek si můžete vždycky vsadit, svou chutí sklidí úspěch pokaždé. Bylinky také usnadní trávení tučnějšího masa. Které se nejvíce hodí k hovězímu, kuřecímu či vepřovému, vám prozradíme s předstihem. 

Související články

Autor: hana.kovarikova

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...