Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1973 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 173 g
Tuky 127 g
Vláknina 11 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ze zbylého kuřecíh masa připravíte luxusní večeři nebo oběd od krabičky.

Suroviny

nové
fazolky zelené 150 g
očištěné, přepůlené
majonéza 125 ml
bazalkové pesto 70 ml
zbavené semínek, na větší kusy
pečené

Postup

1

750 g nových brambor uvařte v osolené vodě doměkka (pozor, ať je nerozvaříte); na poslední 3 minuty přidejte 150 g zelených fazolek, očištěných a přepůlených. Slijte a nechte chvíli vychladnout. Pak brambory nakrájejte na silnější plátky. V míse promíchejte 125 ml majonézy a 70 ml bazalkového pesta. Přidejte 250 g kapie, zbavené semínek a rozkrájené na větší kusy, brambory a fazolky. Promíchejte a podávejte s pečeným kuřecím masem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/7

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...