Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bylinková zálivka
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.4/5 Počet hodnocení: 7
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 822 kcal
Bílkoviny 18 g
Sacharidy 11 g
Tuky 79 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nejvíce se tato zálivka hodí na salát z rajčat a okurek. Vaší fantazii a kreativním kombinacím se ale meze nekladou.

Suroviny

kopr svazek
nakrájený
jarní cibulka svazek
nakrájená
vejce 1 ks
natvrdo, nasekané
česnek 1 stroužek
utřený se solí
majonéza 5 PL
sůl
pepř
čerstvě mletý

Postup

1

Všechny uvedné ingradience smíchejte.

2

Pokud je zálivka moc hustá, zřeďte ji minerálkou.

3

Použijte ji do salátu z rajčat a okurek.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/6

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...