Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4/5 Počet hodnocení: 57
Do 20 minut Velmi snadné Pro 6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 576 kcal
Bílkoviny 88 g
Sacharidy 28 g
Tuky 3 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Stačí jen zamíchat a nechat odležet... Pěkně odleželý sýr s typicky štiplavou vůní ocení hlavně muži!

Suroviny

tučný, v kostce
sůl 15 g
kmín 1 ČL
12°

Postup

1

Tvaroh promíchejte se solí, paprikou, kmínem a pivem. Pivo přilévejte postupně, aby tvaroh příliš nezřídl – měl by mít konzistenci hustého krému.

2

Dejte do misky, kterou lze přiklopit dezertním talířkem, nebo do uzavíratelné sklenice se širokým hrdlem. Uzavřené nechte při pokojové teplotě 5–7 dní zrát.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/6

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...