Vynikající a rychlé jídlo, které bude chutnat dospělým i dětem!
Suroviny
Postup
Osmažte cibuli
Na oleji smažte cibuli, až začne měknout (maximálně deset minut).
Přidejte slaninu
Přidejte nakrájenou slaninu i nadrobno nasekaný česnek. Snižte teplotu a ještě asi pět minut smažte.
Uvařte těstoviny
Připravte těstoviny podle návodu na obalu. Do mísy tak velké, aby se tam vešly i uvařené těstoviny, dejte žloutky a vsypte parmazán. K cibuli se slaninou vmíchejte hrášek (mražený předem spařte vroucí vodou).
Vše smíchejte
Mašličky sceďte, ale trochu vody si dejte stranou. Horké těstoviny vsypte do mísy ke žloutkům a k sýru a důkladně promíchejte. Přidejte cibuli s česnekem a slaninou. Podle potřeby zalijte trochou vody z těstovin, aby bylo jídlo šťavnatější.
Podávejte: samotné nebo s křupavým zeleninovým salátem salátem