Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rozpečený kozí sýr
ZDROJ: Apetit
sdílet:
3.9/5 Počet hodnocení: 16
Do 20 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1800 kcal
Bílkoviny 48 g
Sacharidy 360 g
Tuky 18 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělé jídlo pro milovníky kozích sýrů – do čtvrthodiny jíte!

Suroviny

bageta 4 plátky
nebo italský chléb
pesto
pepř
drcený
olivový olej
salát
z ředkviček a polníčku

Postup

1

Čtyři plátky bagety nebo italského chleba potřete kupovaným pestem, obložte plátky kozího sýra a zapečte pod grilem asi 1 minutu – sýr začne měknout. Vyjměte, posypte drceným pepřem, pokapejte olivovým olejem a vraťte pod gril zezlátnout.

2

Podávejte na salátu z ředkviček a polníčku.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...