Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Salát z červené řepy & brambor
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.3/5 Počet hodnocení: 34
Více než hodinu Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1234 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 157 g
Tuky 55 g
Vláknina 26 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ochutnejte Maroko!

Suroviny

sůl
olivový olej 4 PL
vinný ocet bílý 1 PL
česnek 2 stroužky
nasekané
jemně nakrájená
vařená, nakrájená na kousky
koriandr čerstvý 1 hrst
lístky, nasekané

Postup

1

Dejte vařit brambory do osolené vody. Asi po patnácti minutách, až budou měkké, je slijte a nechte zchladnout.

2

Pak je pokrájejte na sousta. Loupat je můžete, ale nemusíte – záleží na vás. Smíchejte olej, vinný ocet, česnek a cibuli s řepou. Spolu s koriandrem přidejte k bramborám.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/9

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...