Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Segedínský guláš od babky

Segedínský guláš od babky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

zelí kysané 1 kg
sůl
pepř

Postup

1

Cibuli pokrájet nadrobno a osmažit na oleji.

2

Maso pokrájet na kostky, osolit a podusit cca 5 minut na cibuli.

3

Přidat 1 kávovou lžičku červené papriky a dusit 20 minut.

4

Přidat kapustu, podlít vodou a místo a dusit, dokud není maso měkké (minimálně 30 minut).

5

Přisypat 2 lžíce hladké mouky a míchat 5 minut. Nalít vodu podle toho, kolik šťávy je potřeba, a nechat vařit 5 minut. Přidat kelímek kyselé smetany.

Foto: Wikimedia Commons

Autor: slavenka

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...
Doba plastová: Které potraviny obsahují nejvíce mikroplastů
  • Zdraví a výživa

Doba plastová: Které potraviny obsahují nejvíce mikroplastů

Mikroplasty jsou všechny plastové částečky nejrůznějších velikostí menší než pět milimetrů.  Vznikají rozkladem plastů a pronikají i do potravního řetězce. Podle nedávné studie bylo na přítomnosti mikroplastů pozitivně testováno 90 %...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč