Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Tousty & vývar s křenem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
3.9/5 Počet hodnocení: 12
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 5606 kcal
Bílkoviny 234 g
Sacharidy 612 g
Tuky 241 g
Vláknina 36 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Snídaně, která uklidní váš rozbouřený žaludek a postaví vás na nohy. Horký vývar, spousta křenu a roztavený sýr... Kombinace, která vás posílí.  

Suroviny

pečené, natrhané
sůl
pepř
čerstvě mletý
čedar 400 g
nastrouhaný
K podávání
beraní rohy
nakládané
vývar
z kolene

Postup

1

Polovinu plátků toustového chleba potřete z obou stran máslem. Na polovinu z nich rozdělte vepřové maso, osolte, opepřete a zasypte sýrem. Přiklopte zbylými plátky toustového chleba a zapečte v toustovači nebo na grilovací pánvi.

2

Podávejte s vroucím vývarem, kterým zalijete nastrouhaný křen na dně misky či talíře, okurkami a kozími rohy.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2017/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2017/1

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...