Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Tvarohová pomazánka s pečenou paprikou
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.1/5 Počet hodnocení: 36
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 233 kcal
Bílkoviny 19 g
Sacharidy 16 g
Tuky 10 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jemnou chuť tvarohu zvýrazní opečená paprika a pažitka.

Suroviny

tvaroh 250 g
pažitka
sůl
pepř

Postup

1

Promíchejte: 250 g tvarohu, 1 velkou červenou papriku nebo 2 malé, opečené, oloupané a nasekané nadrobno, ½–1 svazek pažitky, nasekaný.

2

Osolte a opepřete. Nejlepší je odleželá.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/4

Komentáře

02.08.2015 14:06

Výborné. Doporučuji dát papriky po upečení do igelitového pytliku. Spaří se. Slupka jde pak nádherně stáhnout.

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...