Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Apetit slaví 20 let: Vyberte nejkrásnější únorovou obálku všech dob a vyhrajte

Únorové obálky Apetitu
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Časopis Apetit bude mít v květnu 20. narozeniny! Kulaté výročí je třeba oslavit, proto slavíme už od začátku roku. Celý rok vám budeme prostřednictvím tištěných vydání i na webu připomínat ikonické recepty, trendy a osobnosti, s nimiž jsme za 20 let spolupracovali. Navíc můžete každý měsíc hlasovat o nejkrásnější obálku za uplynulá léta. Každý měsíc navíc vylosujeme tři hlasující, kteří získají za odměnu kuchařku!

Apetit jako první český časopis o jídle měl vlastní redakční kuchyni, kde se zkoušely recepty a kde se všechna jídla připravovala. Byl průkopnický, odvážný a hlavně srozumitelný. Dodával lidem kuráž.

Díky precizně popsaným receptům se lidé nebáli začít péct vlastní chleba nebo složitější dezert, věděli, kde nakoupit exotické suroviny a koření. Experimentovali a ochutnávali nová jídla nebo zkoušeli svoje oblíbená vylepšit. Apetit inspiroval, ale také mnoho věcí vysvětloval a zahrnoval čtenáře spoustou tipů a rad, které v kuchařkách tak často chyběly. Dodnes nám lidé píšou, jak moc pro ně Apetit znamenal a znamená.

Doba se změnila, Apetit zůstává. Na stáncích, v knihkupectvích, na webu i sociálních sítích. Snažíme se vámi být všude a se stejným nadšením a úsilím vám vždy být dobrým průvodcem a společníkem na vaší gastronomické cestě. 

Víme, že je mezi vámi mnoho „pamětníků“, kteří s námi věrně putují od úplných začátků. Pro vás bude naše hlasování o nejhezčí titulní stranu nostalgickou výpravou do minulosti. Musíme přiznat, že i pro nás je velmi zajímavé ohlédnout se zpět, jakou cestu jsme za posledních 20 let ušli.

Lednové hlasování už máme za sebou. S přehledem zvítězilo lednové číslo z roku 2008, jehož obálku zdobil citronový cheesecake. V únoru to vypadá na velký souboj masa, koblih, valentýnských dezertů a palačinek! Která únorová titulka si za ta léta získala vaše srdce?

Hlasujte o nejkrásnější únorovou obálku a vyhrajte kuchařku

Zavzpomínejte si s námi a zvolte každý měsíc tu nejkrásnější! Tři z vás každý měsíc za účast hlasování odměníme kuchařkou.

Únorové hlasování bylo ukončeno.

Výherci:

  • Marek Holub
  • Nikola Sikorová
  • Kamila Holubcová
Skryt pre seznam

Zdroj: Apetit

Skryt pre seznam

Související články

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...
Doba plastová: Které potraviny obsahují nejvíce mikroplastů
  • Zdraví a výživa

Doba plastová: Které potraviny obsahují nejvíce mikroplastů

Mikroplasty jsou všechny plastové částečky nejrůznějších velikostí menší než pět milimetrů.  Vznikají rozkladem plastů a pronikají i do potravního řetězce. Podle nedávné studie bylo na přítomnosti mikroplastů pozitivně testováno 90 %...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč