Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Italské krémové rizoto

Italské krémové rizoto
sdílet:
Italská kuchyně je jednoduchá, a přitom působivá. Osvojte si správnou techniku přípravy krémového rizota a naučte se různé variace tohoto klasického italského pokrmu, například s dýní nebo se šafránem a dušeným telecím lýtkem. Seznamte se s triky, které používají přímo v Itálii, a vařte lahodné jídlo plné nevšední chuti.

Co: Kurz vaření   
Kdy: 21. 9. 2010
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.olakala.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...