Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Banana Romana - banánová bábovka

Banana Romana - banánová bábovka

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 12 ks

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3201 kcal
Bílkoviny 78 g
Sacharidy 607 g
Tuky 49 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

cukr 250 g
mléko 100 ml
rozmixovaný
vejce 4 ks
kypřicí prášek do pečiva 1 bal

Postup

1

Heru utřeme s cukrem do pěny, postupně vmícháme sloutky, přidáme mouku s vanilkami. cukrem a prdopečem.

2

Pak přidáme rozmixované banany, a nakonec sníh s bilků. Je důležité pracovat chychle, aby banany nezhnědly.

3

Těsto nalijeme do vymazané, moukou vysypané formy a jeho povrch potřeme mlékem, aby babovka nepopraskala. Pečeme asi hodinu na 150 stupňů.

Foto: MagicStudio,  AI generated

Autor: vsetecka

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč