Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Broskvový bellini
Broskvový bellini
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Broskvový bellini

5/5 Počet hodnocení: 7
Do 10 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 92 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 20 g
Tuky 0 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Broskve v bublinkové koupeli

Suroviny

Postup

1

Nařízněte do kříže 2 zralé broskve a na minutu je vložte do vroucí vody. Vyjměte, zchlaďte a stáhněte slupku. Dužninu rozmixujte a rozdělte do šesti vysokých sklenek na šampaňské (tzv. fléten). Dolijte vychlazeným sektem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/7

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč