Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Conchiglie s lučinou
Conchiglie s lučinou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Conchiglie s lučinou

4.3/5 Počet hodnocení: 10
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2273 kcal
Bílkoviny 73 g
Sacharidy 201 g
Tuky 124 g
Vláknina 29 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Lučinu nemusíte jen mazat na pečivo. Připravíte z ní také rychlý krém do těstovin.

Suroviny

olej 4 PL
piniové oříšky 40 g
lučina
bazalka 6 lístků
sůl 1 špetka
česnek 1 stroužek
těstoviny 320 g
conchiglie
bazalka
na ozdobu

Postup

1

Na 4 lžících oleje opečte dozlatova 40 g piniových oříšků. Rozmixujte je se 150 g lučiny, 6 lístky bazalky, lžičkou mleté sladké papriky, špetkou soli a stroužkem česneku.

2

Promíchejte s uvařenými těstovinami a sběračkou vody z vaření těstovin. Přimíchejte 6 rajčat na tenké plátky a ozdobte bazalkou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín