Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
4/5 Počet hodnocení: 4
Do 30 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1096 kcal
Bílkoviny 27 g
Sacharidy 163 g
Tuky 20 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

jizerský, několik druhů
třtinový cukr 3 PL
med 3 PL
koření 1
pálivé s ovocem (Alnatura)

Postup

1

Na pánev dáme třtinový cukr, přidáme bílé víno, vinný ocet a med.

2

Do základu vložíme oloupané šalotky, které ve směsi pražíme tak dlouho, až jsou měkké a zkaramelizované dozlata.

Foto ilustrační, zdroj: PXhere.com

Autor: jonas.113

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...