Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Tuňák v pita chlebu
ZDROJ: ImageProfessionals
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 3
Do 10 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1211 kcal
Bílkoviny 50 g
Sacharidy 197 g
Tuky 21 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pita chleby je užitečné mít v mrazáku – jen je po vytažení krátce zahřejete v toustovači nebo pod grilem a jsou připraveny k plnění!

Suroviny

ledový salát 1 hrst
jemně pokrájený
nasekaná
tuňák (konzerva) 80 g
ve vlastní šťávě, scezený
sůl

Postup

1

Salát, okurku a citronovou šťávu nebo vaši oblíbenou zálivku - klidně sáhněte po kupované - spolu promíchejte. Přidejte tuňáka, ochutnejte a podle potřeby osolte..

2

Placky překrojte, otevřete a krátce prohřejte na plechu, případně v toustovači.

 

3

Pak už jen naplňte kapsy směsí, trochu je stlačte a podávejte

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Apetit magazín