Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 20 minut 4-6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1556 kcal
Bílkoviny 58 g
Sacharidy 72 g
Tuky 113 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlá příprava, skvělá chuť – ideální letní jídlo na ven

Suroviny

na vymazání formy
vejce 3 ks
pepř
čerstvě mletý
strouhaný
žlutá, pokrájená na silné pláty
červená, hovězí srdce, pokrájená na silné pláty
tymián 2 PL
snítky
sůl

Postup

1

Předehřejte troubu na 180°C a vymažte máslem hranatou formu o velikosti 11×34cm nebo dvě menší koláčové kulaté formy. Těsto položte na dno a vytáhněte přes okraje; přikryjte papírem na pečení, na ně nasypte suché fazole a pečte tzv. naslepo 10 minut. Vyjměte z trouby, odstraňte fazole a papír.

Prošlehejte vejce, smetanu, parmazán, odrhnutý tymián, osolte a opepřete. Vlijte na předpečené těsto a ozdobně poklaďte rajčaty. Pečte dvacet až pětadvacet minut, dokud náplň neztuhne a těsto nezezlátne.

Apetit magazín