Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.6/5 Počet hodnocení: 9
Do 10 minut na 6 nanuků

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 520 kcal
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 112 g
Tuky 0 g
Vláknina 24 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Denní dávka vitaminu C

Suroviny

1 ks
žlutý meloun menší, bez semínek, oloupaný, nakrájený
kiwi 8 ks
zralé, oloupané, nakrájené

Postup

1

Meloun rozmixujte na hladké pyré a rozdělte ho do formiček. Dejte mrazit na 30 minut. Kiwi rozmixujte, formičky vyndejte z mrazáku, kiwi rozdělte na melounové pyré, do středu zmrzliny zapíchněte dřívka a dejte opět mrazit.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2012/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2012/7

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč