Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Salát ze zelené čočky s pečenou červenou řepou

Salát ze zelené čočky s pečenou červenou řepou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné

Suroviny

malé bulvy
jarní cibulka
rajčata cherry
kuřecí, krůtí - pečená nebo uzená
bageta
olivový olej
balzamikový ocet
sůl
pepř
třtinový cukr
Autor: alena.clupna

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč