Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.9/5 Počet hodnocení: 7
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1056 kcal
Bílkoviny 53 g
Sacharidy 27 g
Tuky 78 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ochutnejte jednu z typických britských kulinárních zvláštností.

Suroviny

červená
pepř
čerstvě mletý
olivový olej extra panenský 1 PL
balzamikový ocet 1 ČL
1 ČL
worcesterová omáčka
hořčice anglická 1 ČL
chilli sušené špetka
na poprášení
čedar 200 g
nastrouhaný
bílá
rajčatový salát k podávání
sůl

Postup

1

Rajčata nakrájejte na kostky, cibuli pokrájejte na čtvrtky a pak na plátky. Vložte do mísy, osolte, opepřete, zakápněte olejem a octem a promíchejte.

V kastrůlku zahřejte pivo, přidejte worcesterskou omáčku, hořčici, chilli, čedar a za stálého míchání mírně zahřívejte, až se sýr roztaví. Plátky veky silně pomažte sýrovou směsí a krátce zapečte pod grilem. Podávejte poprášené chilli a s rajčatovým salátem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Apetit magazín