Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Nové brambory s fazolkami a řeřichou
Nové brambory s fazolkami a řeřichou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Nové brambory s fazolkami a řeřichou

5/5 Počet hodnocení: 3
Do 30 minut Snadné 5

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1411 kcal
Bílkoviny 26 g
Sacharidy 206 g
Tuky 42 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nejlíp si je vychutnáte, když je podáváte hned po uvaření. Fajšmekři můžou podávat s máslem či studeným mlékem. Čerstvé lístky řeřichy dodají jídlu správný říz.

Suroviny

fazolky zelené 250 g
řeřicha
podle chuti
Na zálivku
česnek 1 stroužek
prolisovaný
vinný ocet červený 1 PL
hořčice dijonská 1 ČL
olivový olej 3 PL

Postup

1

Vydrhnuté brambory vařte čtvrt hodiny, na posledních deset minut k nim přidejte očištěné a pokrájené fazolové lusky. Až budou hotové, slijte je a trochu zchlaďte studenou tekoucí vodou, nebo je nechte jednoduše vychladnout, máte-li čas.

2

Smíchejte přísady na zálivku a promíchejte ji s vlažnou zeleninou a bramborami. Těsně před podáváním směs posypte řeřichou.

Související články

Komentáře

04.09.2007 18:30
Recept se nachází v č.3/06, str.58