Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 7361 kcal
Bílkoviny 299 g
Sacharidy 371 g
Tuky 520 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kvůli pavlickým buřtům se stojí fronty v obchodě. A kvůli utopencům z nich se budou stát fronty u vás před spíží.

Suroviny

sůl
pepř
na kolečka
paprika sterilovaná řezaná
česnek 5 stroužků
Na nálev
ocet 500 ml
cukr
podle chuti
nové koření 4 kuličky
pepř 4 kuličky
sůl 1 ČL

Postup

1

Uzeninu oloupejte, po delší straně je zhruba do půlky nakrojte, mírně osolte a opepřete a do každého zářezu dejte půlkolečko cibule, kousek papriky a pár plátků česneku.

2

Pětilitrovou, čistou a suchou sklenici vyskládejte vrstvami buřtů a zbylé zeleniny. Poslední vrstvou by měla být cibule.

 

3

Připravte si nálev: všechny na něj potřebné suroviny dejte do hrnce, zalijte 250 ml vody a přiveďte k varu. Minutu povařte a pak nechte mírně zchladnout. Nálevem přelijte obsah sklenice, uzavřete a nechte nejméně 5 dnů zrát. Podávejte nejlépe s čerstvým chlebem.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč