Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co se zbylým špenátem

špenát
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Uvařili jste špenát a všechen se nesnědl? Nevadí.

Neohřívejte ho znovu ve vroucí vodě. Do pánve dejte 2 až 3 polévkové lžíce smetany a svařte ji do zhoustnutí. Přidejte špenát a za stálého míchání na mírném ohni prohřejte. Můžete ho pak přidat k těstovinám nebo jako přílohu k masu.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč