Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na přípravu domácí paštiky?

pastika
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Domácí paštika je skvělou chuťovkou pro návštěvy. Příprava vyžaduje trochu více času, ale rozhodně se vyplatí. Navíc můžete plně uplatnit svojí fantazii a oblíbené chutě. Svůj výtvor můžete použít i jako vánoční dárek, třeba s formičkou a receptem!

Základem paštiky je tučné maso nebo játra, případně slanina či špek. Dochucuje se vínem, muškátovým oříškem, jalovcem, tymiánem, brusinkami, švestkami či meruňkami. Použít můžete i sušené houby.

Vyzkoušejte domácí francouzskou paštiku, paštiku s cibulovou marmeládou nebo paštiku z kuřecích jater s jablečno-šafránovým čatní.

Náš tip: Připravte si také kuřecí paštiku podle našeho video receptu

 
Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

3 destinace, kam letos za dobrým jídlem a pitím

3 destinace, kam letos za dobrým jídlem a pitím

Léto je doba objevování, experimentování a nacházení nových favoritů. A to hlavně v rámci jídla a pití. Chcete se letos vydat po stopách tradičních zahraničních kuchyní a nevíte, kam přesně by to mělo být? V článku vám prozradíme 3 země, ve...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč