Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak mrazit ryby

Ryba na plechu
ZDROJ: RitaE/Pixabay
sdílet:

Nejlepší je ryba čerstvě vylovená, nebo koupená. Co však dělat, když ji i přesto potřebujete zamrazit?

 

Mrazení ryb v domácích podmínkách bohužel vždycky naruší texturu masa, protože se v něm utvoří velké ledové krystaly. Poměrně dobře se dá na kratší dobu zamrazit třeba losos, tuňák, ale i kapr. Do mrazáku vždy dejte maximálně dvě porce najednou. Zabalte je do silného plastového sáčku a snažte se z něj dostat maximum vzduchu. Vložte na nejchladnější místo mrazáku a spotřebujte do měsíce. Rozmrazujte v chladničce.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč