Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na to: houbové máslo

Jak na to: houbové máslo
sdílet:

Vyzkoušejte elegantní způsob, jak zakonzervovat poslední letošní úlovky. Houbové máslo vám léto pokaždé připomene!

Snadné houbové máslo

Na kostce másla poduste 1 nasekanou cibuli, 1 drcený stroužek česneku, cca 250 g najemno pokrájených lesních hub a pořádnou hrst předem namočených a slitých sušených hub. Osolte a opepřete.

  • Přidat můžete libovolné bylinky a citronovou šťávu.
  • Nechte v lednici zatuhnout; podávejte k toustům.


Jak houbové máslo skladovat

Houbové máslo můžete nechat ztuhnout i v mrazáku a podávat je přímo z něj.

  • Zmrazit ho lze na necelé 2 měsíce: zabalte je do potravinářské fólie či pečicího papíru a nezapomeňte je popsat datem uložení.
Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

3 destinace, kam letos za dobrým jídlem a pitím

3 destinace, kam letos za dobrým jídlem a pitím

Léto je doba objevování, experimentování a nacházení nových favoritů. A to hlavně v rámci jídla a pití. Chcete se letos vydat po stopách tradičních zahraničních kuchyní a nevíte, kam přesně by to mělo být? V článku vám prozradíme 3 země, ve...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč