Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zacházet s thajskou kari pastou

červené kari s krevetami
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Pokud chcete svému jídlu dodat exotický šmrnc, vsaďte na kari pastu. Ale pozor - pasty jsou opravdu silné. 

 

U thajských kari past se doporučuje před konzumací tepelná úprava. Ať používáte thajskou zelenou, červenou, žlutou nebo massaman kari pastu, vždycky ji nejprve nechte rozvinout na rozpáleném tuku. 

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč