Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mléčné dezerty pohladí váš jazyk i žaludek

vanilkový pudink s čerstvým ovocem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Dezerty z mléka jsou lehké jako peříčko a hebce se rozpouštějí na jazyku. Vybrali jsme pro vás pět nejlepších běloskvoucích sladkostí.

Kvalitní suroviny

Pro přípravu mléčných dezertů kupujte co nejkvalitnější mléko. Nejlepší je plnotučné z ekologické produkce.

Jemnou a neprůraznou chuť mléka oživí med a koření, především vanilka, skořice a muškátový oříšek. Příjemným osvěžením je také kůra z chemicky neošetřených citrusů.

Mléčně bílé dezerty jsou krásné samy o sobě, můžete je však doplnit ovocem, například jahodami, borůvkami nebo malinami. Ty dezerty zvýrazní nejen svojí chutí, ale i lákavou barvou.

5× mléčný dezert podle Apetitu

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč