Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Avokádový kefír
Avokádový kefír
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Avokádový kefír

4.8/5 Počet hodnocení: 6
Do 10 minut Velmi snadné Na 2 sklenice o objemu 300ml

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 535 kcal
Bílkoviny 16 g
Sacharidy 36 g
Tuky 33 g
Vláknina 11 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dokonale osvěží a zasytí. Navíc pommůže ochránit vaše cévy a kosti, tak si ho dopřejte!

Suroviny

zralé
kefír 150 ml
vývar zeleninový 200 ml
kešú 1 PL
řeřicha 1 bal
naklíčená

Postup

1

Avokádo zbavte slupky, přepulte ho a vyjměte pecku.

2

Z limety vymačkejte šťávu.

3

Avokádo, 3 lžíce limetové šťávy, zeleninový vývar, kefír a oříšky rozmixujte dohladka.

4

Nakonec ochucený kefír nalijte do sklenic a ozdobte výhonky řeřichy.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/2

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...