Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Steak s křenem na toustu
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.6/5 Počet hodnocení: 5
Do 10 minut Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1015 kcal
Bílkoviny 12 g
Sacharidy 68 g
Tuky 75 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Takhle si můžete biftek vychutnat doma i u grilu.

Suroviny

2 ks
hovězí steak
olivový olej
chleba 1 plátek
majonéza 100 g
křen 1 PL
na plátky
sůl
pepř
čerstvě mletý

Postup

1

Osolte a opepřete dva hovězí steaky, pokapejte je olivovým olejem a ogrilujte. Plátky opečeného chleba pomažte 100 g majonézy smíchané se lžící křenu, navrch položte steak a ozdobte plátky rajčete.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Komentáře

10.09.2009 21:48
místo majolky a křenu jsem dala ochucenou tatarku s křenem a rajčaty od helmansu a bylo to vážně moc dobré. steak prostě niky nezklame.

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...