Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Apetit slaví 20 let: Která květnová obálka se vám za uplynulá léta libila nejvíc? Hlasujte a vyhrajte

Květnové obálky Apetitu
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Přesně před 20 lety, v květnu 2004, vyšlo první vydání Apetitu. Už to nebyl speciál časopisu Marianne, ale samostatný časopis. Český magazín plný receptů a novinek ze světa gastronomie byl na tehdejším trhu naprostým unikátem. Byl první a jediný. A je tu dodnes s vámi. Už 20 let. Takové jubileum je třeba oslavit, a proto jsme se v redakci rozhodli slavit s vámi kulatiny celý rok. A protože vám rádi děláme radost, budeme i nadělovat dárky! V tomto případě se stačí zapojit do hlasování o nejkrásnější titulní stranu a můžete vyhrát kuchařku z edice Apetit. 
 

20. narozeniny stojí za to řádně oslavit, a proto jsme se v redakci rozhodli, že oslavu protáhneme na celý rok. Prostřednictvím tištěných vydání i na webu vám budeme připomínat legendární recepty, trendy měnící svět gastronomie a osobnosti, s nimiž jsme za ta léta spolupracovali. Zde na našem webu můžete každý měsíc hlasovat o nejkrásnější obálku za uplynulá léta. Tři z vás pak každý měsíc vylosujeme a odměníme kuchařkou z edice Apetit. 

Květnové vydání je narozeninové, jubilejní, oslavné. Ani pro redakci totiž není žádný rok s vámi samozřejmostí a tak v květnu slavíme, že vám můžeme každý rok přinášet novou inspiraci v podobě vyzkoušených receptů, praktických triků a technik a tipů na cesty za dobrým jídlem. Že máme příležitost setkávat se a mluvit s lidmi, který hýbou světem gastronomie a objevovat pro vás nové podniky a výrobce poctivých produktů.

Díky vašim zprávám víme, že řada z vás s Apetitem začala vařit, péct a především milovat jídlo a vše kolem něj. Jídlo a vaření totiž nemusí být pouze nutnost, je to koníček a životní styl. 

Svět se za posledních 20 let dobu změnil, Apetit také, ale stále s vámi zůstává na stáncích, v knihkupectvích, na webu i sociálních sítích. Snažíme se s dobou držet krok a se stejným nadšením a úsilím se vám dále snažíme být dobrými průvodci a společníky na vaší gastronomické cestě, ať už na ní činíte teprve první krůčky nebo už máte za sebou pořádný výšlap.

Hlasování o nejhezčí obálku lehce nostalgickou výpravou do minulosti je pro nás i pro vás nostalgickou záležitostí. I my si tuhle výpravu do naší minulosti nesmírně užíváme. 

Hlasování z předchozích měsíců nás znovu a znovu ujišťuje, že milujete sladké recepty. V lednovém hlasování totiž s přehledem zvítězilo lednové číslo z roku 2008, jehož obálku zdobil citronový cheesecake. V únoru jste jednoznačně zvolili lásku! Hlasování totiž s převahou ovládla titulní strana z roku 2018, na které se skví roztomilé valentýnské vanilkové cupcaky s máslovým krémem. V březnu všechny ostatní obálky převálcovala titulní strana z roku 2008 s piškotovou roládou s kokosovým krémem, jahodami a rafaelem. A dubnové hlasování? Zabodovala obálka z roku 2018, na které je opět piškotová roláda! Tentokrát s krémem z bílé čokolády, zdobená něžnými květy macešek. Zatím to tedy vypadá na velký souboj ročníků 2008 a 2018, ale ještě nás čeká 8 kol hlasování, než se dostaneme k velkému finále.

Bude pokračovat dominace sladkých obálek i v květnovém hlasování? Kdo si získá vaše srdce? Bude to jeden z nádherných narozeninových dortů nebo snad lehké jarní pokrmy s chřestem?

Hlasujte o nejkrásnější květnovou obálku a vyhrajte kuchařku

Zavzpomínejte si s námi a zvolte každý měsíc tu nejkrásnější! Tři z vás každý měsíc za účast hlasování odměníme kuchařkou.

Skryt pre seznam

Související články

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč