Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hořčicový dresink
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 1
Do 10 minut Velmi snadné Na 1 hrnek (250 ml)

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1217 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 1 g
Tuky 123 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dresink s dijonskou hořčicí oživí fazolkový i těstovinový salát a snese i odvážnou kombinaci s ovocem. Připravte si hořčicový dresink také k masu. Recept je jednoduchý a postačí vám na něj pouze 5 ingrediencí.

Suroviny

vinný ocet bílý ¼ hrnku
hořčice dijonská 1 PL
sůl ½ ČL
pepř
čerstvě mletý
olivový olej hrnku

Postup

1

Ocet prošlehejte s hořčicí, solí a pepřem a pak do směsi přilévejte a zvolna zašlehávejte olej, dokud nedosáhnete správné konzistence připomínající majonézu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2017/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2017/6

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...