Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Liptovský tatarák

Liptovský tatarák

4.6/5 Počet hodnocení: 13
Do 30 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2446 kcal
Bílkoviny 109 g
Sacharidy 26 g
Tuky 212 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Slovenští studenti mu říkali ‚bierhund‘ a popíjeli k němu pivo. Dobrý trénink…

Suroviny

brynza 500 g
čerstvá
máslo 100 g
změklé
hořčice kremžská 2 PL
pažitka 1 PL
sekaná
jarní cibulka 2 PL
sekaná
lze nahradit pálivou
k podávání

Postup

1

Sýr navršte doprostřed talíře.

2

Suroviny na dochucení rozložte v hromádkách nebo nádobkách okolo, aby si každý mohl namíchat podle chuti.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/9

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...