Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

22 receptů s uzeným masem

22 receptů s uzeným masem
ZDROJ: Apetitonline.cz

Nevíte, jak naložit s uzeným masem? Chcete překvapit své okolí voňavou uzenou pečení s bramborem a se zelím, připravit bramboráčky nebo plněné bramborové knedlíky uzeným? Máme pro vás pár skvělých tipů, se kterými uzené maso dokonale využijete.

Uzené maso můžete použít samostatně, do základu dalších jídel i jako důležitou surovinu, která dodá pokrmu neopakovatelnou chuť a vůni. Například kostičky bílé uzené slaniny (špeku) patří s restovanou cibulí do základu mnoha omáček.

  • Uzené maso můžete nakrájet také například do šťávy při pečení kuřete.
  • Kostičky uzeného jsou chutné také v bramborácích a smaženkách.

Vařené uzené

Samostatnou kapitolou jsou jídla, která jsou na uzeném postavená. Dát si ho můžete pečené či vařené. Pokud si nejste jisti, zda uzené maso nejdřív uvařit, zeptejte se řezníka, u kterého maso nakupujete nebo se to dočtete na balu. Často bývá už tepelně opracované.

Zdroj: Apetit

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč