Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Castellane s karamelizovanými rajčátky a brusinkami
Castellane s karamelizovanými rajčátky a brusinkami
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Castellane s karamelizovanými rajčátky a brusinkami

5/5 Počet hodnocení: 5
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1593 kcal
Bílkoviny 62 g
Sacharidy 239 g
Tuky 30 g
Vláknina 37 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Těstoviny s plody lesa

Suroviny

rajčata cherry 15 ks
olivový olej panenský
tymián 1 PL
čerstvý
sůl
pepř
čerstvě mletý
česnek 1 stroužek
lesní houby 200 g
hříbky
těstoviny 320 g
castellane
nakládané
a bílý (směs)
petrželka
na ozdobu, nasekaná

Postup

1

Promíchejte 15 rozpůlených třešňových rajčátek se lžící panenského olivového oleje oleje, lžičkou lístků čerstvého tymiánu, solí, pepřem a v troubě při 100 °C hodinu pečte řeznou stranou nahoru. Na 2 lžících olivového oleje zpěňte nasekaný stroužek česneku, přidejte 200 g hříbků nebo jiných pevných čerstvých hub, nakrájených na plátky, osolte a opékejte 4 minuty.

2

Promíchejte s uvařenými těstovinami castellane a s 20 g nakládaných brusinek či 40 g směsi čerstvého červeného a bílého rybízu. Ozdobte rajčátky a petrželkou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín