Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Fettuccine s lambruscem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.8/5 Počet hodnocení: 5
Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1783 kcal
Bílkoviny 50 g
Sacharidy 225 g
Tuky 40 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zářivě zelené růžičky brokolice kontrastují s temným sirupem z lambrusca.

Suroviny

lambrusco
cukr 2 PL
zázvor (čerstvý)
asi 2 cm kousek
sůl
pepř
čerstvě mletý
vařené ružičky
fettuccine 320 g
sirup z lambrusca

Postup

1

V kastrůlku svařte na sirup lambrusco, 2 lžíce cukru a pokrájený zázvoru. Zahřejte smetanu a rozmíchejte v ní čerstvý sýr. Osolte, opepřete a přimíchejte uvařené růžičky brokolice.

2

Fettuccine uvařte al dente, smíchejte se smetanovou směsí a při podávání pokapejte sirupem z lambrusca.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín