Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1630 kcal
Bílkoviny 74 g
Sacharidy 4 g
Tuky 149 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Šťavnaté a mírně navinulé plody jeřábu (odborně jsou to malvice) dodají omáčce nevšední říz.

Suroviny

250 g
jeřabiny zavařené
sůl

Postup

1

Nakrájejte maso na větší kousky a na másle je osmahněte ze všech stran dozlatova. Podlijte trochou vody, přidejte jeřabiny, osolte a promíchejte. Přiklopte a půl hodiny duste na mírném plameni.

2

Vyjměte maso a dejte stranou; šťávu s měkkými jeřabinami můžete i propasírovat, chcete-li ji hladší. Do omáčky přidejte smetanu a ještě několik minut povařte na mírném ohni do zhoustnutí.

3

Maso přelijte omáčkou a podávejte s rýží nebo knedlíkem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/10

Apetit magazín

3 destinace, kam letos za dobrým jídlem a pitím

3 destinace, kam letos za dobrým jídlem a pitím

Léto je doba objevování, experimentování a nacházení nových favoritů. A to hlavně v rámci jídla a pití. Chcete se letos vydat po stopách tradičních zahraničních kuchyní a nevíte, kam přesně by to mělo být? V článku vám prozradíme 3 země, ve...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč