Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 9
Více než hodinu Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 712 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 164 g
Tuky 0 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvěle doplní jakoukoliv masovou terinu

Suroviny

nadrobno
mango 2 ks
zralá, oloupaná, na kostičky
třtinový cukr 100 g
balzamikový ocet 100 ml

Postup

1

Cibuli a mango dejte do hrnce, přidejte cukr a vlijte ocet. Vařte na středním plameni a míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Stáhněte plamen a nechte bublat, občas promíchejte. Takto vařte asi dvě hodiny, až bude čatní lesklé a zkaramelizované. Podávejte spolu s králičí terinou.

NĚCO NAVÍC
Mango uzraje, když ho jeden až tři dny ponecháte za pokojové teploty v papírovém sáčku nebo zabalené v novinách.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/2

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč