Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.2/5 Počet hodnocení: 5
Do 10 minut Velmi snadné Pro 8 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1551 kcal
Bílkoviny 10 g
Sacharidy 32 g
Tuky 143 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Marinované olivy najdete na pultě každého koloniálu či stánku na trhu – jednu dvě můžete uzobnout, než se rozhodnete koupit. 

Suroviny

s peckou, v solném nálevu
nakrájený nadrobno
nadrobno
máta 15 lístků
nasekané
řapíkatý celer 2 ks
nakrájený nadrobno
olivový olej panenský 6 PL
vinný ocet červený 8 PL
červená, zbavená semen a nakrájená nadrobno

Postup

1

Olivy nechte okapat a dejte je do pevnějšího plastového sáčku. Válečkem je trochu podrťte, aby popraskaly. Přesypte do mísy a promíchejte s ostatními přísadami. Nechte alespoň hodinu rozležet.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/8

Apetit magazín