Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co s houbami? Uvařte plný hrnec polévky

houbová polévka
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Letos rostou. A jak! Máme pro vás pět nápadů na houbové polévky, které voní českým lesem i vzdálenou exotikou.

Pro přípravu polévek platí stejné zásady jako pro přípravu jakýchkoli houbových jídel. Houby musejí být co nejčerstvější, popřípadě zmrazené. Nepoužívejte houby, které už nějakou dobu ležely v lednici, nejsou pevné, mají skvrny na kloboučcích, případně příjemně nevoní. Mohli byste si způsobit zdravotní problémy.

Pokud houby nekupujete na tržišti, ale sami sbíráte v lese, dávejte do košíku jen ty, které dobře znáte. A co z čerstvých, lesem vonících hub uvařit? Ochutnejte naše polévky. Vybrali jsme pro vás českou klasiku, za kterou by vás pochválila i babička, a také dva neobvyklé exotické recepty z Malajsie a Thajska.

5× polévka s lesními houbami:

Související články

Autor: Jana Kopřivová

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč