Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak péct těsto s medem

těsto
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Snažíte se vyhýbat bílému cukru? Zdravější variantou je sladit medem, zkuste to i v případě těsta.

Pokud jste těsto osladili medem místo cukrem, zvyšte teplotu pečení zhruba o 15° C. Použitím medu pečivo zjemníte a bude delší dobu jako čerstvé.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč